0
0

Smart Watch XO J2

Відгуки:
(0)
  • Виробник: XO
  • Модель: 38431
  • Наявність: Є в наявності
$14.95
Основні характеристики
Всі характеристики
Вид пристрою: Смарт годинники
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Чорний Чорний $14.95
Сірий Сірий $14.95
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Smart Watch XO J2 (Гарантія на перевірку 6 міс.)

Smart Watch XO J2 - це унікальне поєднання сучасних технологій та практичного, стильного дизайну. Гаджет виділяється широким функціоналом і містким вбудованим акумулятором, але має компактні розміри і невелику вагу, зручно фіксується на руці надійним силіконовим ремінцем з.
Тривалий термін служби гарантується електронними компонентами найвищої якості, корпусними деталями з цинкового сплаву, ударостійким склом, захистом від води та пилу відповідно до стандарту IP68. Майже всю лицьову панель годинника займає прямокутний екран з округленими краями та кутами, діагональ якого становить 1.65”.

Їх відмінний IPS дисплей з роздільною здатністю 240*284 пікселів чудово передає зображення з високою яскравістю та контрастними кольорами. Модель оснащена модулем Bluetooth V5.0 для підключення до смартфону, що надасть можливість отримувати з нього повідомлення із соціальних мереж, приймати та здійснювати дзвінки, переглядати їхню історію, викликати голосовий помічник.
Також є датчики для підрахунку пройдених кроків, частоти серцевого ритму, набір корисних додатків і спортивних режимів, які значно спростять тренування та зроблять їх більш ефективними.

Тривалий час автономної роботи гаджета забезпечується батареєю ємністю 240mAh і, залежно від інтенсивності та режиму використання, може досягати 7 днів.

Технічні характеристики:
Тип екрану: IPS.
Роздільна здатність дисплея: 240*284
Спортивні режими
Стандарт захисту корпусу IP68
Функція дзвінка: Є
Функція вібрації: Є
Функція Smart оповіщення: Є
Відтворення музики: Є
Bluetooth: 5.0
Час у режимі очікування: 180 год
Час роботи у звичайному режимі: 120 год
Місткість акумулятора: 240 mAh
Матеріал: Цинковий сплав

Характеристики
Смарт годинники
Вид пристрою Смарт годинники
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.