0
0

Smart Watch Hoco Y10 AMOLED

Відгуки:
(0)
  • Виробник: HOCO
  • Модель: 37308
  • Наявність: Є в наявності
$26.20
Основні характеристики
Всі характеристики
Вид пристрою: Смарт годинники
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Сірий Сірий $26.20
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Smart Watch Hoco Y10 AMOLED (Гарантія на перевірку 6 міс.)

Смарт-годинник Hoco Y10 - це сучасний, високотехнологічний гаджет, який реалізовано в стильному, класичному дизайні, який, на перший погляд практично нічим не відрізняється від звичайного годинника. Аксесуар має досить компактні розміри та невелику вагу, привабливо виглядає на руці та зручно, надійно фіксується на ній еластичним силіконовим ремінцем з металевою пряжкою. Його круглий екран захищений ударостійким склом, а корпус виконаний у практичній формі з елегантними вигинами, виготовлений з алюмінієвого сплаву. Завдяки захисту від води та пилу за стандартом IP68, пристрій можна не знімати під час миття рук і під час плавання.
Його відмітною особливістю є високоякісний AMOLED екран, який має діагональ 1.3" і роздільну здатність 360x360, виділяється відмінною контрастністю з глибоким чорним кольором, яскравим рівномірним підсвічуванням і широкими кутами огляду.
Висока продуктивність гаджета забезпечується процесором Ruiyu RTL8762DT і 128Мб пам'яті, а його стабільний бездротовий зв'язок зі смартфонами під управлінням Android і iOS - модулем Bluetooth V5.0, який не підтримує функцію дзвінків.
Його широкий функціонал надасть можливість керувати деякими функціями смартфона, слідкувати за показаннями організму та доповнений спортивними режимами для більш ефективних тренувань. Чутливі датчики допоможуть точно визначати частоту серцевого ритму в реальному часі, контролювати якість сну, підраховувати пройдені кроки та витрачені калорії.
Вбудований акумулятор ємністю 230mAh дає змогу використовувати годинник впродовж 7-10 днів, для його зарядки є USB-кабель, що входить до комплекту.

Характеристики
Смарт годинники
Вид пристрою Смарт годинники
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.