0
0

Портативна зарядна станція XO PSA-200W 52800mAh,190Wh Energy storage power

Відгуки:
(0)
  • Виробник: XO
  • Модель: 37224
  • Наявність: Є в наявності
$101.25
Основні характеристики
Всі характеристики
Ємність: 52800mAh
Вид пристрою: Накопичувач
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Чорний Чорний $101.25
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Портативна зарядна станція XO PSA-200W 52800mAh,190Wh Energy storage power (Гарантія на перевірку 3 міс.)
XO-PSA-200 - це мультифункціональна портативна зарядна станція, яка стане в нагоді під час аварійного або планового знеструмлення будинку. За допомогою цієї потужної мобільної батареї можна легко підзарядити смартфони, ноутбуки, планшети, інші різноманітні гаджети або навіть загоєти побутову техніку, таку як кавоварка, холодильник, телевізор, пилосос, і т.д. Одноразово натисніть кнопку і на індикаторі з'явиться рівень заряду станції. Також індикатор стану заряду відображається при підключенні до станції пристрою, який потрібно зарядити. Коли індикатор перестає світитися, це означає, що ваш девайс повністю заряджений.

Станція оснащена LED-ліхтарем потужністю 1 Вт, що достатньо для підсвічування об'єктів поблизу. Натисніть кнопку для увімкнення ліхтаря, натисніть знову, щоб увімкнути режим SOS, повторне довге натискання - вимикає ліхтар. Коли необхідно використовувати розетку (AC output), просто виберіть необхідний режим роботи станції шляхом натискання кнопки AC&DC, підключіть пристрій до розетки та почне працювати.

Коли необхідно припинити роботу AC output – натисніть кнопку перемикача та від'єднайте пристрій від розетки. Наприклад, через розетку XO-PSA-200 може живитись: міні-холодильник (40 Вт.) близько 3-4 год. 12-вольтові LED лампи потужністю 5 Вт. близько 26 год. 32-дюймовий TV (60 Вт) близько 2.5 год. Вага близько 2 кг та зручна ручка дозволяють швидко та без додаткових зусиль переміщати XO-PSA-200. Також її можна брати із собою на природу чи подорож.

Функції заряджання:
QC швидка зарядка 2.0
QC швидка зарядка 3.0
Power Delivery
FCP, AFC
BC1.2

Характеристики
Power Bank
Ємність 52800mAh
МЗП/АЗП
Вид пристрою Накопичувач
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.