0
0

Отримай кешбек від Optitrade за покупку ТМ Celebrat&Yison

Отримай кешбек від Optitrade за покупку ТМ Celebrat&Yison

Шановні клієнти!

Професійний виробник аудіосистем Celebrat&YISON більше 20 років зосереджений на аудіоіндустрії та суміжних категоріях товарів та визнаний одним з кращих в цій галузі. 
Нагороджений почесним сертифікатом «Десять кращих брендів електронної промисловості Китаю» від China Famousbrand Product Grows Committee.

На сьогодні професійна команда бренду успішно розробила вже понад 300 видів продуктів, у тому числі навушники TWS, бездротові спортивні та дротові навушники, колонки, смарт годинники, зарядні кабелі та інші продукти. Завоювали любов і визнання більше ніж 200 мільйонів користувачів по всьому світу.
Celebrat&YISON створює продукти, які забезпечать споживачу комфортне щоденне користування та допоможуть підкреслити свою унікальну індивідуальність.
За для цього бренд дотримується свого головного принципу - преміальна якість в поєднанні з сучасним дизайном та обов'язковим забезпеченням ергономічних властивостей продукту. Також велика увага приділяється дизайну та якості упаковки, що додає презентабельного вигляду продукції.

Важливо, що компанія дотримується принципу екологічного захисту навколишнього середовища, відповідальних і перспективних заходів для зменшення впливу на навколишнє середовище. Який відображається не лише в дизайні продукту, але й у виборі сировини та пакувальних матеріалів. Вся продукція Celebrat&YISON 

Ми як офіційний дистриб'ютор бренду Celebrat&YISON запускаємо АКЦІЮ у вигляді кешбеку 5% від вартості придбаного товару цих торгових марок.

Умови акції:
1) Період з 01.05.2024 по 31.05.2024.
2) Кешбек становить 5% від вартості придбаного товару ТМ Celebrat&YISON за весь період акції, який буде зараховано на баланс клієнта в період з 01.06.2024 по 05.06.2024.
3) Нарахований кешбек можна витрачати на будь-який товар, який є в асортименті нашої компанії.

4) Сума придбаного товару ТМ Celebrat&YISON за весь період акції повинна складати не менш ніж 100$.

Обирайте товар за посиланням https://choko.link/optitrade

Гарних Вам покупок! 

Фотографії