0
0

Навушники Apple AirPods Max Original series 1:1

Відгуки:
(0)
  • Виробник: APPLE
  • Модель: 34704
  • Наявність: Є в наявності
$79.95
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип навушників: Накладні
Тип підключення: Bluetooth
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Чорний Чорний $79.95
Білий Білий $79.95
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Навушники Apple AirPods Max Original series 1:1 (Гарантія на перевірку 3 міс.)

AirPods Max - це абсолютно новий погляд на повнорозмірні навушники. Всі елементи AirPods Max, від амбушюрів до оголов'я, спроектовані таким чином, щоб гарнітури оптимально прилягали до голови будь-якої форми. Завдяки цьому досягається неймовірна якість та багатство звуку.

Широка верхня частина оголов'я зроблена з сітчастої тканини, що дихає, яка рівномірно розподіляє вагу навушників і тим самим зменшує тиск на голову. Дужка з нержавіючої сталі обтягнута м'яким матеріалом, тому оголовье міцне, гнучке та зручне. Телескопічні дужки плавно висуваються та надійно фіксуються у вибраному положенні, забезпечуючи комфортне положення навушників на голові та ідеальне прилягання амбушюрів.

Елегантні чашки навушників із анодованого алюмінію оснащені унікальним механізмом, який дозволяє їм повертатися незалежно один від одного та правильно розподіляти тиск.

Амбушюри з акустично оптимізованого піноматеріалу з ефектом пам'яті м'яко закривають вушну раковину, забезпечують якісну звукоізоляцію та створюють основу для приголомшливого звуку.

За допомогою коліщатка Digital Crown можна регулювати гучність, перемикати треки, відповідати на телефонні дзвінки та активувати Siri.

Характеристики
Навушники
Тип навушників Накладні
Тип підключення Bluetooth
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.