0
0

Бездротові навушники Hoco EW28 Magic gaming

Відгуки:
(0)
  • Виробник: HOCO
  • Модель: 37310
  • Наявність: Є в наявності
$10.25
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип навушників: Вакуумні
Тип підключення: Bluetooth
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Чорний Чорний $10.25
Жовтий Жовтий $10.25
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Бездротові навушники Hoco EW28 Magic gaming (Гарантія на перевірку 6 міс.)

Hoco EW28 TWS – бездротові bluetooth навушники, дуже зручні у використанні. Підключаються як звичайний блютуз аудіопристрій, це робить їх універсальними, працюють на iPhone, Android, Windows. Працюють за протоколом Bluetooth 5.3, звук передається надійно та без затримок. Вбудований акумулятор показує солідний показник, його вистачить до 8 годин безперебійного використання. Навушники мають вбудовані сенсори для керування, завдяки чому ви зможете відповісти на дзвінок або перегорнути пісню.

Оригінальні бездротові навушники Hoco EW28 є якісним продуктом за доступною ціною. Легкі, зручні, практичні – у них є все, що чекають від гарної гарнітури. Технологія шумозаглушення блокує навколишні звуки, залишаючи тільки те, що потрібно почути і що не заважає сприйняттю музики чи розмови. Якість відмінна, звук гарний!

Звук

Динаміки навушників відтворюють збалансований звук музичних композицій із чистими високими та потужними низькими частотами. Завдяки підтримці технології Bluetooth версії 5.3, яка забезпечує стабільну передачу сигналу, музику буде чути чітко та безперервно.

Дизайн

Навушники виконані в мінімалістичному дизайні та мають ергономічну форму, яка враховує анатомічну будову вуха. Вкладиші надійно фіксуються у вусі, не тиснуть і не натирають вушну раковину.

Комплектація:

Кейс для навушників
2шт навушника
Кабель для заряджання
Коробка

Характеристики
Навушники
Тип навушників Вакуумні
Тип підключення Bluetooth
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.