0
0

Бездротові навушники Apple AirPods 3 ANC Original series 1:1

Відгуки:
(0)
  • Виробник: APPLE
  • Модель: 35266
  • Наявність: Є в наявності
$10.35
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип навушників: Вкладиші
Тип підключення: Bluetooth
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Білий Білий $10.35
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Бездротові навушники Apple AirPods 3 ANC Original series 1:1 

Більш тривалий час гри - ANC забезпечує 4,5 годин батареї на одній зарядці, в цілому 30 годин у разі зарядки. Це майже повний тиждень безперервної музики. У поєднанні з функцією швидкого заряджання, 10-хвилинна зарядка може дати вам додаткові 90 хвилин ігрового часу, і вона може бути заряджена бездротовою мережею.

Active Noise Cancellation - Гібридна технологія активного шумозаглушення зменшує зовнішній шум навколо нас, так що ви можете зосередитися на ударах, басі та високих частотах вашої музики.

Тип батареї: Полімерна літій-іонна батарея

Час заряджання: 1 година для навушників та 1,5 години для зарядного боксу

Потужність: 35 мАг батарея навушників, 500mAh акумулятора

Енергопостачання: Інтегрована полімерна лі-іонна батарея

Підключення: Bluetooth

Максимальна дальність: 10 м

Bluetooth Версія: 5.0

Частота діапазону динамік: 20 – 20000 Гц

Захист: IPX6

Голосові помічники, що підтримуються: Siri, Google Assistant, Bixby

Сумісний з: ANDROID, IOS, WINDOWS

Рекомендоване використання: Мобільна музика

Аудіосистема: Стерео

Сумісні профілі Bluetooth: A2DP V1.2, AVRCP V1.4, HFP V1.5

Спотворення (максимум.) 5%

Стереогарнітура Apple AirPods Original series Bluetooth призначена для забезпечення зручності, комфорту та мобільності сучасних користувачів. Навушники виконані в стильному та ергономічному дизайні на кшталт конструкції "true wireless", тобто повністю позбавлені кабелів.

У навушниках є мікрофон із відмінною передачею мови та кнопка прийому виклику. Можна легко перемикатися між прослуховуванням музики та дзвінками. У кожному навушнику встановлений якісний динамік, що дозволяє насолоджуватися потужним та насиченим звучанням улюблених композицій.

У гарнітурі реалізовані такі функції, як: відображення фірмового спливаючого вікна Pop-Up AirPods з рівнем заряду навушників при відкритті зарядного кейсу в пристроях Apple, сенсорне керування Apple AirPods, шумозаглушення та бездротова зарядка.

Навушники підключаються за допомогою бездротової технології Bluetooth версії 5.0, що гарантує якісний та стабільний зв'язок у поєднанні з низьким енергоспоживанням.

Кожен із навушників має вбудований акумулятор, що забезпечує до 3 годин автономної роботи в режимі розмови або відтворення. Корпус вушних елементів виконаний з надійного та міцного пластику з глянсовою поверхнею. Округла форма навушника нагадує airpods і зручно розташовується у вушному каналі. Для індивідуального припасування в комплекті передбачено три пари змінних амбушюр.

Футляр-зарядний кейс дозволяє повністю зарядити навушники до 3-х разів. Кабель Lightning, що входить до комплекту, допоможе заряджати пристрій при необхідності.

Характеристики
Навушники
Тип навушників Вкладиші
Тип підключення Bluetooth
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.