0
0

Бездротові навушники Apple AirPods Pro Black Original series 1:1

Відгуки:
(0)
  • Виробник: APPLE
  • Модель: 27877
  • Наявність: Є в наявності
$8.90
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип навушників: Вакуумні
Тип підключення: Bluetooth
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Чорний Чорний $8.90
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Бездротові навушники Apple AirPods Pro Black Original series 1:1  (Гарантія на перевірку 3 міс.)

Навушники Apple AirPods PRO Original series Bluetooth
 

Стереогарнітура Apple AirPods PRO Original series Bluetooth призначена для забезпечення зручності, комфорту і мобільності сучасних користувачів. Навушники виконані в стильному і ергономічному дизайні за типом конструкції "true wireless", тобто повністю позбавлені кабелів.

У навушниках є мікрофон з відмінною передачею мови і кнопка прийому виклику. Можна легко переключатися між прослуховуванням музики і дзвінками. У кожному навушнику встановлено якісний динамік, що дозволяє насолоджуватися потужним і насиченим звучанням улюблених композицій.

В гарнітурі реалізовані такі функції, як: відображення фірмового спливаючого вікна Pop-Up AirPods c рівнем заряду навушників при відкритті зарядного кейса в пристроях Apple, сенсорне управління Apple AirPods Pro, шумозаглушення і бездротова зарядка.

Навушники підключаються за допомогою бездротової технології Bluetooth версії 5.0, що гарантує якісну і стабільну зв'язок в поєднанні з низьким енергоспоживанням.

Кожен з навушників має вбудований акумулятор, що забезпечує до 3 годин автономної роботи в режимі розмови або відтворення. Корпус вушних елементів виконаний з надійного і міцного пластику c глянсовою поверхнею. Округла форма навушника нагадує airpods і зручно розташовується в вушному каналі. Для індивідуальної підгонки в комплекті передбачені три пари змінних амбушюр.

Футляр-зарядний кейс дозволяє повністю зарядити навушники до 3-х разів. Вхідний в комплект кабель Lightning допоможе заряджати пристрій при необхідності.

Технічні характеристики:
Тип підключення -Bluetooth
Максимальний радіус - 10м
Час роботи без підзарядки - 3 год
Час зарядки - 1ч
Інтерфейс кейса - Lightning
Діапазон - 20 - 20 000 Гц
Габарити - 60.6x45.2x21.7см
Вага - Навушники 3г, кейс 32г

Характеристики
Навушники
Тип навушників Вакуумні
Тип підключення Bluetooth
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.