0
0

Дошка для нотатків та малювання LCD Writing Tablet 15" Multi-colour

Відгуки:
(0)
  • Виробник: China
  • Модель: 40075
  • Наявність: Є в наявності
$7.05
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Чорний $7.05
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)

Дошка для нотатків та малювання LCD Writing Tablet 15" Multi-colour

Опис

Великий планшет для малювання з діагоналлю дисплея 15" (приблизно 36см).

Дошки для малювання - це платформи, які дозволяють користувачам малювати або писати за допомогою спеціального віртуального маркера або стилуса. Вони можуть мати різні розміри, технології сенсорного екрана та функції, такі як збереження та експорт малюнків, відтворення рухів маркера, режими малювання, які розділяють робочі поверхні та багато іншого. Дошки для малювання є популярними серед художників, викладачів, бізнесменів та багатьох інших, які шукають зручний і креативний спосіб виразу.

Планшет різнокольоровий - намальований малюнок буде переливатися різними кольорами, тож малюнок чи текс вийдуть ще красивішими.
В залежності від сили натискання пером на дисплей лінія буде тоншою або ж товстішою.
Дисплей є абсолютно безпечним та надійним, він не скляний, як дисплей телефона, тож його неможливо розбити та дуже важко пошкодити. Посилені кути захистять корпус навіть від ударів та падінь.
Планшет багаторазового використання - пишіть стилусом, що входить у комплект або ж просто пальцем і стирайте всього одним натисканням на кнопку.
На планшеті є кнопка - для очищення дисплея. На обороті є перемикач, що дозволяє заблокувати функцію стирання. Планшет оснащений спеціальною ручкою – стилусом. У ручки є невеликий отвір, через який можна протягнути ниточку та підв'язати ручку до планшета.

Зручна альтернатива блокнотам, альбомами для замальовок, липким заміткам і іншим засобам для записів і малювання. Рідкокристалічний екран і зручний стилус дозволяють контролювати якість відображення тексту, зображень і графіки. Плоский і легкий планшет для малювання завжди можна взяти з собою, використовуючи його для заміток і малюнків. 
 

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.