0
0

Автомобільний зарядний пристрій AceFast B7 45W

Відгуки:
(0)
  • Виробник: AceFast
  • Модель: 35085
  • Наявність: Є в наявності
$6.95
Основні характеристики
Всі характеристики
Вид пристрою: Автомобільний
Кількість портів USB: 2USB
Комплект: без кабелю
Потужність: 45W
Доступні варіанти
Колір: Ціна: Кількість:
Чорний Чорний $6.95
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Автомобільний зарядний пристрій AceFast B7 45W

Ця модель універсальна і може використовуватися в будь-якій машині: легковий, сімейний мікроавтобус, вантажівка і т.д. Незвичайний напівпрозорий корпус з металевим оздобленням чудово поєднується з інтер'єром салону та прикрашає його. Компактний розмір та невелика вага забезпечують зручність зберігання та застосування.

 Зарядний пристрій оснащений 2 роз'ємами USB, які дозволяють заряджати 2 гаджети одночасно з максимальною сумарною потужністю 45 Вт. Завдяки підтримці множинних протоколів швидкого заряджання (PD, QC3.0, AFC, FCP, SCP) ваші смартфони, планшети та інші невеликі гаджети заряджаються швидко та ефективно.

 Acefast B7 оснащений цифровим дисплеєм, який показує напругу автомобільного акумулятора, а під час заряджання гаджетів - силу струму, реагує на зміни в реальному часі та запобігає блиманням при неполадках.

Вбудована інтелектуальна система розпізнає підключений пристрій та регулює подачу енергії, оберігаючи ваші девайси від надлишку струму або напруги, перегріву, перезарядки та короткого замикання.

Характеристики
МЗП/АЗП
Вид пристрою Автомобільний
Кількість портів USB 2USB
Комплект без кабелю
Потужність 45W
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.